Lieve lotgenoten,

Zwanger worden van de tweede, zucht, wat een gedoe. Ik dacht vroeger dat fertiliteit iets vanzelfsprekends was. Meerlingen, abortussen.. Het komt veel voor in mijn grote familie. In 2014 kwam ik erachter dat ik Endometriose heb waardoor ik minder vruchtbaar ben. Na een HSG onderzoek, een operatie aan mijn eileiders, heel veel echo's, 2 IUI behandelingen en 5 IVF pogingen (waaruit maar 2 terugplaatsingen kwamen) ben ik vele huilbuien verder en 'onbehandelbaar'.

Tijdens deze trajecten vond ik de wachtweken het zwaarst. Ik had zo'n behoefte aan contact met lotgenoten. Familie en vrienden waren uitgeluisterd en konden zich misschien ook niet voorstellen hoe spannend die wachtweken waren nadat ik vele trajecten had doorlopen.

Eindelijk een terugplaatsing! Vele terugplaatsingen heb ik niet gehad. Het slopende wachten na een terugplaatsing was enorm zwaar. Ik wilde zo graag praten met lotgenoten en daarom bedacht ik wachtweken.nl: Voor ons, de strijders voor een zwangerschap! Moedig en vastberaden! Voor alle geweldig sterke lotgenoten die door vruchtbaarheidsproblemen (met hulp) proberen zwanger te worden. Wachtweken.nl is er om ons te verbinden. Je staat er niet alleen voor. Chat met elkaar om samen te wachten, om samen te delen en om elkaar te steunen. Samen staan we sterk! Samen komen we de verschrikkelijke wachtweken door!

Veel liefs en ik duim voor jullie! Revi